Laat Google uw rekeningen betalen

Ja u leest het goed, Google inzetten om uw rekeningen te betalen. Het kan! Het is mogelijk! Hoe? Door gebruik te maken van het Google Adsense display netwerk. Het display netwerk van Google Adsense is de ander zijde van de medaille die Google Adwords heet. Adverteerders kunnen via Adwords (via Google) advertenties plaatsen in de zoekmachine en op websites van derden. Deze derden kunnen hun website via het Adsense programma beschikbaar stellen zodat Google de advertenties op hun website plaatst.

Lekker makkelijk: niet zelf op zoek naar adverteerders voor uw website

Google Adsense is het meest laagdrempelige advertentieprogramma in successie. Want het klikken op een advertentie is voor een consument relatief makkelijk. In eerste instantie hoeven er geen contactgegeven of iets dergelijks worden ingevoerd, men hoeft alleen maar te klikken. Ten tweede worden de advertenties die Google op uw website plaatst gelinkt aan de onderwerpen van uw website of zelfs de pagina. Dit maakt de kans groter dat de bezoeker van uw website een advertentie te zien krijgt die hij (of zij) wíl zien.

Door u aan te melden bij Google Adsense en uw website beschikbaar te stellen, geeft u het ellenlange en soms ronduit vervelende acquisitie proces van adverteerders volledig uit handen aan een grote en professionele partij als Google. Google heeft u nodig om haar adverteerders nóg meer publicatie mogelijkheden te bieden en u heeft Google nodig zodat u zich kunt focussen op het inrichten en optuigen van uw website. Een win-win situatie.

Kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit

Het uitgangspunt bij het maken van een website voor het Adsense display netwerk zal altijd moeten zijn dat u kwaliteit levert. Informatie die nergens anders beschikbaar is en unieke verhalen over zaken die u wilt bespreken.

Een Adsense website kan betrekking hebben op verschillende onderwerpen. Een voorbeeld is de website Lenen en Hypotheek welke zich volledig richt op informatie in de leningen en hypotheken branche. Maar er zijn legio voorbeelden van Adsense websites die voor de eigenaar een part time of zelfs full time inkomen opleveren. Er is daarbij een direct verband tussen de kwaliteit van de artikelen op de website en het Adsense inkomen van de eigenaar van de website.

Kwantiteit, kwantiteit en nog eens kwantiteit

Wanneer uw basis idee is om kwaliteit te leveren gaat de kwantiteit meespelen. Want het is volstrekt zinloos een website van één pagina te maken en te verwachten dat bezoekers hun weg hier vanzelf naartoe vinden zodat de zilvervloot snel binnen komt varen. U zult dus verschillende artikelen moeten schrijven om uw doelgroep op verschillende manieren te kunnen triggeren. Dit blog bijvoorbeeld bespreekt een groot aantal verschillende uiteenlopende onderwerpen welke allen passen onder de noemer “Verdien extra inkomen”. Omdat de doelgroep voor wie geschreven wordt bestaat uit mensen met verschillende demografische en psychografische achtergronden en daarbij de (directe of indirecte) behoefte van deze mensen uiteenloopt zullen er verschillende onderwerpen besproken moeten worden. Anders zouden we slechts een heel klein deel van de markt kunnen aanspreken. Daarom iedere dag minimaal één nieuw bericht zodat kwaliteit en kwantiteit zorgen voor zekerheid.

Laat Google uw rekeningen betalen

Maar hoe werkt dat nu wanneer u Google uw rekeningen wilt laten betalen. In grote lijnen zullen we daar zeker bij stilstaan. Maar omdat het soms best complex is, en daarbij ook nog eens de meeste online ondernemers blijven steken op het verdienen van enkele tientjes per maand met het Adsense programma is een volledige e-cursus geschreven. Onderdelen uit deze e-cursus zullen zeker ter sprake komen op dit blog, maar het gaat te ver de volledige cursus inhoud hier te bespreken. Lees en leer hier hoe u net als Felix hoe u bijvoorbeeld van uitkering naar parttime en uiteindelijk fulltime inkomen kunt gaan. En als u nu denkt dat Felix het makkelijk heeft gehad, heeft u het mis. Het heeft hem 7 maanden gekost om de positie te bereiken die hij nu heeft en waar veel full time internet marketeers bijkans jaloers op zijn.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: