Slim geld verdienen door gebruik te maken van het “multiplier effect”

Gister stonden we in het artikel rijk worden voor dummies al even stil bij de wijze waarop geld vermogen wordt opgebouwd. Het macro economisch multiplier effect – wat overwegend wordt gebruikt om het rendement van overheidsinvesteringen te berekenen – ontstaat omdat er investeringen worden gedaan. Deze investeringen leiden op haar beurt tot extra inkomen en dus consumptie. Deze consumptie leidt tot meer werkgelegenheid en op deze manier zorgt een investering, wanneer er niet wordt afgeroomd maar het rendement zuiver blijft, voor een langdurig positief effect. Hoewel uw eigen economie natuurlijk niet onder de macro economie valt, kan het multiplier effect wel degelijk een stap in de goede richting zijn. Wanneer het multiplier effect namelijk correct wordt uitgevoerd ontstaat een situatie waarbij 24 uur per dag “on autopilot” aan vermogensvorming wordt gedaan.

Het is vandaag de dag voor iedereen mogelijk een extra inkomen op te bouwen. De economie is anders dan dat deze jaren geleden was. Het aanpassend vermogen van de samenleving laat echter in de meeste gevallen nog even op zich wachten. De omschakeling naar de nieuwe economie is lastig. Zeker voor de generatie die jarenlang een stabiele werkkring heeft meegemaakt.

Wanneer u inmiddels toe bent aan verandering en inziet dat u – helaas – op uzelf bent aangewezen, kunt u de mogelijkheden eens verkennen van het opbouwen van bijvoorbeeld een passief inkomen online. Geschikt voor de huidige economie en toepasbaar op ieder mogelijk moment. Full time, part time, overdag, ‘s avonds of in het weekend. Het maakt niet uit. De mogelijkheden zijn er volop. Zeker wanneer u het multiplier effect gaat toepassen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: