Hoeveel geld heeft u eigenlijk nodig om van te leven?

Als u een doel heeft kunt u hier naar toe werken. Daarom is de vraag hoeveel geld heeft u eigenlijk nodig om van te leven, zo interessant. In dit artikel bespreken we hoe u zichzelf deze zekerheid kunt bieden. Het resultaat zal niet in een dag worden bereikt, Rome werd immers ook niet in een dag gebouwd. Maar met iedere dag enkele stapjes met het doel voor ogen zult u dat bereiken wanneer u volhoudt.

Uw jaarinkomen

Wat heeft u nodig wanneer u alle vaste lasten en uitgaven die u in een jaar heeft bij elkaar optelt? Is dat 25.000 euro? 30.000 Euro? Minder? Of misschien zelfs meer? Wanneer u hier goed over nadenkt wordt duidelijk wat u zult moeten doen om dit te bereiken. Het gaat er niet om dat u onrealistische droombedragen opschrijft, maar serieus wat u nodig heeft.

Spreiding van uw kansen

Vanuit de Paardenrennen komt het principe op meerdere paarden te wedden om de winstkansen te vergroten. Dit principe wordt overgenomen door verschillende bedrijfstakken. Beleggen bijvoorbeeld doet men nooit in slechts één enkel aandeel. Om een zeker rendement te behalen is het verstandig verschillende aandelen, of zelfs een combinatie tussen aandelen, obligaties, grondstoffen en valuta te maken. Zo zijn er legio voorbeelden over het spreiden van het risico en het vergroten van de kansen.

In ondernemersland of (online) marketing is het opbouwen van meerdere inkomsten bronnen of omzet stromingen erg gemakkelijk. Toch passen maar weinig ondernemers de kunst van spreiding toe om passief en actief inkomen op te bouwen. En dat terwijl nu juist daar de sleutel tot succes in besloten ligt. Het is namelijk erg makkelijk om 100 Euro te verdienen. Het is lastiger om 2.000 Euro te verdienen. Het meest simpele model is daarom 20 kansen naast elkaar te zetten en met iedere kans 100 Euro per maand op te bouwen. Dit is mogelijk. Het wordt vandaag de dag door een handjevol Nederlandse ondernemers en online marketeers gedaan. Hoe gaat u dit regelen?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: