Faillissement onder ondernemers neemt nog steeds toe

Ook in augustus, door vakantie toch de meest rustige maand in ondernemersland, neemt het aantal faillissementen onder ondernemers nog steeds toe. Een faillissement is een van de ergste dingen die een ondernemer in Nederland kan meemaken. De hele samenleving lijkt neer te kijken op ondernemers die failliet gaan en in Nederland is een faillissement synoniem voor falen.

Het is niet de bedoeling hardwerkende ondernemers een trap na te geven, integendeel. Wat ik wel duidelijk wil maken is dat er mogelijkheden bestaan om als particulier en ondernemer extra inkomen op te bouwen. Extra inkomen wat er voor kan zorgen dat u het hoofd boven water kunt houden in deze moeilijke tijd, investeringen kunt doen of een inkomen kunt verdienen terwijl u salaris niet uit de zaak hoeft te halen.

Een van de hulpbronnen welke u kunt inzetten is het advertentieprogramma van Google. Dit advertentieprogramma bestaat uit een kant voor adverteerders en een kant voor publishers. Wanneer u op een alternatieve wijze online een aanvullend inkomen wilt opbouwen, is het publishers programma van Google, Adsense genaamd, zeer interessant. Lees er op deze site meer over bijvoorbeeld in de artikelen Passief Inkomen met Google Adsense en Laat Google uw rekeningen betalen en bepaal zelf of Adsense ook voor u een geschikt verdienmodel is wat u door de crisis kan helpen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: