Get all the clients you need

Een extra inkomen verdienen met een eigen onderneming is de laatste jaren steeds makkelijker geworden. Met name de online revolutie heeft ervoor gezorgd dat de weg naar een online inkomen gemakkelijker wordt. Naast de “standaard” online marketing mogelijkheden zoals affiliate marketing en pay per click advertenties bestaat de kans om een reguliere onderneming te starten. 

Iedere onderneming, of dit nu online of offline is, zal prospects en klanten moeten hebben om een waardig bestaan op te kunnen bouwen. Zonder klanten geen omzet en zonder omzet geen inkomen. Een onderneming is iets anders dan bezigheidstherapie en daarom zult u een en ander serieus en professioneel aan moeten pakken. Ook wanneer u slechts part time wilt ondernemen of een bijverdienste wilt opbouwen met uw onderneming is er niets mis met het werken volgens een gestructureerde en professionele aanpak. Maar wie leert u ondernemen? Er bestaan in Nederland helaas geen betrouwbare cursussen in ondernemerschap. Hoewel dat wel te verwachten zou zijn met een overheid die verzorging van haar inwoners belangrijk zegt te vinden. 

Eigenlijk bent u als ondernemer dus aangewezen op zelfonderzoek. Nu is dat op zich niet zo heel erg, het zorgt er wel voor dat u naast uw werkzaamheden nog een taak op uw to-do lijst erbij krijgt. 

Wanneer u de Engelse taal beheerst, is het boek Get All The Clients You Need en de bijbehorende (gratis) ondernemerscursus wellicht iets voor u. U kunt hier het eerst hoofdstuk van het boek (ook weer gratis) inzien. Doe er uw voordeel mee, het is namelijk een zeer interessant boek dat u helpt meer gedaan te krijgen in een kortere tijd. Daarnaast zult u ook nog eens op een simpele manier een interessante en snelle groei in omzet en winst teweeg kunnen brengen. Al met al, dit boek is een aanrader. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: