Verdien extra inkomen met Google Adsense

Wanneer u extra inkomen wilt verdienen dan is het ook mogelijk om online aan de slag te gaan. Het aantal mogelijkheden om online extra geld te verdienen is oneindig. Dit artikel bespreekt één van die mogelijkheden: extra inkomen verdienen met Google Adsense.

Google Adsense maakt het mogelijk om advertenties van derden weer te geven op uw website en uw YouTube kanaal. Het briljante achter Google Adsense is dat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar adverteerters, maar dat de adverteerders aan de hand van het onderwerp van uw website of uw YouTube kanaal worden gekozen.

De advertenties die worden getoond leveren u geld op. U krijgt immers een bedrag in uw Adsense account bijgeschreven iedere keer wanneer er op een advertentie wordt geklikt. Maar pas op: klik nooit zelf op de advertenties! Dit kan worden bestraft met een verwijdering uit het Google Adsense systeem.

Iedereen met een eigen website kan zich aanmelden bij Google Adsense. Van belang is dat uw website voldoet aan de algemene voorwaarden van Google Adsense. Met deze voorwaarden dient u bij de aanvraag akkoord te gaan.

Iedere keer wanneer u de uitbetalingsdrempel van zeventig euro bereikt wordt u de volgende maand uitbetaald. Met voldoende kliks is het dus mogelijk om een maandelijkse betaling te realiseren. Zeer interessant voor iedereen die een extra inkomen wil verdienen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: